Een online bestelling van jouw favoriete vlees

Een tripje naar de slager is niet voor iedereen even gemakkelijk als het lijkt. Hoe handig is het dan om de mogelijkheid te hebben om online een bestelling te kunnen plaatsen? Bij The Butchery kun je online terecht en heb je de keuze uit een groot assortiment aan verschillende soorten vlees. Je hoeft op deze manier de deur niet uit en kunt gemakkelijk tussen praktijken door een bestelling plaatsen via de website. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is een keuze te maken uit al het vlees wat wordt aangeboden. 

Met een druk op de knop

Via de website van The Butchery een bestelling plaatsen is gemakkelijk en als je de bestelling voor 10.00 uur plaatst, wordt het dezelfde dag nog geleverd. De deur hoef je dus niet uit, want wat jij besteld wordt gewoon aan je huis geleverd. Je kunt ook nog eens op je eigen gemak de bestelling plaatsen en de site rustig bekijken om een keuze te maken. Er wordt genoeg vlees aangeboden dus er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Daarnaast beschikt de site ook over speciale vleesrassen die je niet zo snel tegenkomt bij een andere slagerij.

Een goed stuk vlees

Zoals al meerdere keren naar voren is gekomen kun je bij The Butchery terecht voor allerlei verschillende soorten vlees, zo ook Tournedos. Dit is het middelste deel van de ossenhaas. Het stuk vlees. Bevat geen vet of bindweefsel en is daardoor erg fijn en zacht en ook mals van structuur. Een bekend gerecht is de Tournedos Rossini en wordt gemaakt met haasbiefstuk. Op de website van The Butchery vind je een uitgebreide instructievideo over hoe je dit gerecht zelf kunt maken. Als je benieuwd bent naar het aanbod van Tournedos van The Butchery, neem dan zeker zelf ook een kijkje op de website en wie weet ligt het over een tijdje wel op je eigen bord.

Nog meer inspiratie

Op de website van The Butchery kun je de rest van het aanbod ook bekijken en daarnaast ook genoeg informatie over het vlees lezen. Zo wordt er bij de short ribs een uitleg gegeven van wat het vlees is en hoe je het vlees het beste kunt bereiden. De bereidingswijze verschilt namelijk per stuk vlees maar is wel een belangrijk deel van het vlees. Door de juiste bereiding krijg je namelijk de volle ervaring van het vlees en smaakt het zoals het hoort te smaken. Je kunt ook gelijk inschatten of het iets voor jou is om te bereiden. Een beetje uitdaging voor een stuk vlees is natuurlijk ook altijd leuk en zo kun je ook eens iets nieuws proberen.