Groepsaccommodatie Twente vinden

Op zoek naar een landelijke groepsaccommodatie Twente? Beleef dat heerlijke vakantiegevoel in eigen land samen met familie of vrienden en kom naar de gastenboerderij van familie Kosman!

Groepsaccommodatie Twente

Fietsen over de Sallandse Heuvelrug, genieten van de plaatselijke rust of gezellig met z’n allen een stadje bezoeken, het kan allemaal tijdens een verblijf op de comfortabele groepsaccomodatie van de familie Kosman. Dit royale domein biedt ruimte aan 8 tot 30 personen, ideaal dus voor een vakantie met het hele gezin met aanhang of een complete familieretraite! Op de gastenboederij vind je twee ruime woningen die aan elkaar zijn verbonden. Je kunt, afhankelijk van de groepsgrootte de hele boerderij of de helft huren. De accommodatie is voorzien van twee- en driepersoonskamers op de begane grond en de eerste verdieping.

Voorzieningen

De woonkeukens zijn van alle gemak voorzien zodat je verzekerd bent van een aangenaam verblijf. Er is voldoende servies en bestek aanwezig wat na gebruik in de vaatwasser kan. Het kookstel met 6 pitten biedt alle ruimte om uitgebreid te koken voor een groot gezelschap.Boodschappen kunnen in de grote koelkast met vriesvak en op verzoek kun je ook boodschappen bestellen die bij aankomst voor je zijn klaargezet.

Omgeving

In de omgeving van deze prachtige groepsaccommodatie in Twente kun je bij uitstek fietsen en wandelen. Vergeet als je op pad gaat het dorpje Holten niet. In dit sfeervolle stadje heb je veel gezellige gelegenheden voor een hapje of een drankje als onderbreking van je verkenningstocht in Twente! De gastenboerderij van de familie Kosman ligt vlakbij de Hanzesteden Zutphen en Deventer. Trek er gerust een halve dag voor uit om het historische centrum van Zutphen te bewonderen en uitgebreid te shoppen in de gezellige straatjes van Deventer. Sluit het uitstapje uiteraard af met een Deventer Bijtje! Lees ook groepsaccommodatie Twente.