Genieten van de nazomer in Spanje

Vakantie verblijf

De ideale nazomer vakantie

Velen trekken er in de zomer massaal op uit om te genieten van de Spaanse zon. Natuurlijk is het heerlijk vertoeven maar wat dacht je van Spaanse zon in de nazomer? Zonvakantie oktober het lijkt misschien niet voor de hand te liggen maar het kan wel degelijk. De zomer is in oktober in ons land wel voorbij en dan is het extra leuk nog even de zon op te zoeken. Aan de costa is het in oktober nog altijd tussen de 15 en 20 graden dus nog even genieten van een nazomer is helemaal geen probleem. Met het vliegtuig ben je er zo of als je voor wat meer avontuur wil gaan kan je natuurlijk ook gewoon de auto pakken.

Naar het buitenland op vakantie

Langer bruin

Heel de zomer lig je natuurlijk zo veel mogelijk in de zon om lekker bruin te worden, weg zon weg tan. Nou dat hoeft dus niet gelijk na de zomer al zo te zijn, als je nog even de oktober zon pakt en september niet al te koud is in ons land kan je die bruine tint nog even een paar weken verlengen. Een zonvakantie is nooit weg, wat dacht je van lekker nagenieten in Andalusië, Granada of Sevilla. Lekker in een hotel, appartement wat je keuze ook mag zijn genieten zal je er zeker. Tapas een wijntje genieten van de smalle straten in de stad. Het voordeel van een reis in het najaar is natuurlijk ook dat het allemaal net wat rustiger is. De massa aan toeristen is al weer weg en zo kan je rustig genieten en alles ook nog voor een lagere prijs. Waar sommige plekken in de zomer veranderen in ware toeristenoorden kan je in de nazomer het lokale leven weer zien opbloeien.

Trip maken

Op zoek naar de ideale plek

Natuurlijk is er in de zomer een aanbod qua appartementen en hotels wat groter is als in de nazomer. Dit betekend niet dat er geen prachtige plekken te vinden zijn voor je zonvakantie in oktober. Naast de costa is het natuurlijk ook zeker de moeite waard het binnenland te ontdekken. Bezoek het Alhambra bijvoorbeeld dat is een stuk aangenamer in de nazomer dan halverwege juli wanneer het er eigenlijk te heet is om er van te kunnen genieten. Weet je nog niet waar je precies heen wil kijk dan eens op https://lacasita.com/nl/spanje/zonvakantie-oktober. Hier kan je gemakkelijk en snel je perfecte vakantiehuis vinden en nog wat goede ideeën opdoen om jou nazomer helemaal top te maken.