Camping Lago Maggiore

Spanje

Italië wordt steeds vaker benoemd als een vakantieland om naartoe te gaan. Voorheen trokken we allen massaal naar Spanje en Turkije. Nu is het redelijk verdeeld en gaan wij allen maar al te graag naar andere plekken om te relaxen. Een vakantie beleven waar je optimaal kan genieten en ontspannen? Lees dan snel verder!

Wandelen in het centrum

Natuurlijk denk je bij vakantie niet direct aan shoppen. Maar wist jij dat Italië onwijs veel mooie markten biedt? Schitterende locaties waar je lekker kunt snacken op de markt. Of kies jij liever voor mooie kleding die je hier in Nederland niet kan verkrijgen.

Eten en drinken

Italië staat bekend om zijn schoonheid en lekker eten. Dan nog niet gesproken over de fantastische wijnen die in dit land worden geproduceerd. De Italiaanse ham is bijvoorbeeld een ware must om te proberen. Heerlijk slenteren over de markt om dit vervolgens te eten op de camping?

Op vakantie in Spanje

Op de camping

Bij camping Lago Maggiore ben je meer dan welkom. Vriendelijke medewerkers zorgen er graag voor dat jouw vakantie een ware plezier wordt. Ook aan de kinderen worden hier gedacht. Dit team staat klaar voor jouw kinderen om gezellig mee te dansen op muziek. Camping Lago Maggiore is dan ook zeer aan te raden om te boeken. De kosten voor een boeking is tevens meteen te zien op de website!