Villa kopen in Spanje

Bent u klaar met het grijze en natte weer in Nederland en België? Droomt u van meer dan een half jaar zon, zee en strand maar ook van meer rust? Dan is wonen is een villa kopen in Spanje niet zo’n gek idee. Stel je voor dat je in de winter heerlijk weer hebt en milde temperaturen in de zomer. Dit is mogelijk in de Costa Blanca Zuid en de Costa Calida Noord. Het land is erg divers en een woning in Spanje geeft u de vrijheid en ontspanning op een rustgevende plek. U heeft geen last van massatoerisme, want u komt tussen de Spanjaarden te wonen. Bij het kopen van een woning in Spanje zijn er zaken waar u op moet letten. Puurspanje helpt u hier graag bij.

Er wordt u een houvast op tweeduizend kilometer van uw huis in Nederland of België aangeboden.  Administratieve zorgen bij een aankoop via Puurspanje zijn niet nodig. Alles wordt voor hun rekening genomen, zoals verzekeringen en tv-aasluiting. Ook hebben ze veel tips over het organiseren van activiteiten en verborgen adresjes.

Het kopen van een villa

Bij Puurspanje vindt u een betrouwbare partner die een villa kopen in Spanje op een droomplek in Spanje zorgeloos en eenvoudig maakt. Als eerst moet u een keuze maken voor de regio. Vervolgens maakt u een zoekprofiel aan die u op uw voorkeuren aanpast, zodat er een duidelijk beeld ontstaat over wat uw wensen zijn. Binnen 24 uur ontvangt u een persoonlijke top 5 in uw mail. Na de bespreking over uw wensen brengt u een bezoek aan de regio en het desbetreffende aanbod. Als uw een droomwoning heeft gevonden volgt er alleen nog een koopcontract, juridische zaken, interieur etc. Alles wordt voor u geregeld door Puurspanje. Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een villa in Spanje, twijfel dan vooral niet langer en maak een zoekprofiel aan.