Zomerkamp voor uw kinderen is een echte aanrader

Wanneer u zelf geen tijd hebt om op vakantie te gaan met u kinderen of niet een groot budget, dan is er zomerkamp voor kinderen van 5 t/m 16 jaar! De vakanties zijn ideaal om een sportieve en avontuurlijke ervaring te geven aan uw kind/kinderen met leeftijdsgenoten. Zo zijn er verschillende zomerkampen onderverdeeld in leeftijden. De zomerkampen worden georganiseerd door ervaren medewerkers die weten hoe een ideale vakantie voor kinderen eruit moet zien. Heeft u interesse om uw kind hier aan mee te laten doen? Meld je dan gemakkelijk aan via de website.

Veiligheid voor kinderen

De begeleiding die meegaat naar zomerkamp hebben al jarenlange ervaring met veiligheid in activiteiten. Zo is zomerkamp van club adventure ook aangesloten bij verschillende keurmerken voor veiligheid. Zo houden ze rekening mee met met veiligheid voor activiteiten, natuur en milieu, financiële zekerheid en veilig vervoer. Door de goede aanpak is de zomerkamp van club adventure een perfect idee. Zo kunt u uw kind met een gerust hart afzetten.

Club adventure biedt verschillende zomerkampen aan

De zomerkampen zijn verdeeld in leeftijdscategoriën. Je hebt daardoor kinderkampen van 5 t/m 8 jaar, kinderkampen van 8 t/m 10 jaar, jeugdkampen van 10 t/m 13 jaar en jongerenkampen van 13 t/m 16 jaar. Zo zijn er voor elke leeftijdscategorie evenementen georganiseerd die bij de leeftijd passen. Zo wilt het team van club adventure zomerkamp uw kind een unieke ervaring geven om nooit te vergeten.

Meld uw kind nu aan voor een onvergetelijke zomerkamp!