Kunstwerken van Marc Chagall bezichtigen doe je bij Musee Lalique!

Chagall

Naar mijn mening is deze museum een echte aanrader voor mensen die van kunst houden.. Zo worden de kunsten volledig toegewijd aan de kunstenaar René Lalique. Zo kunnen de bezoekers genieten van de  kunstwerken van Jan Toorop en René Lalique en natuurlijk om niet te vergeten Marc Chagall!

Een dagje weg

Het museum is een geschikte plek om een dagje te bezoeken met uw gezin, familie of vrienden. Zo staan de medewerkers te popelen om u te verwelkomen. Ook zijn er gidsen om u een rondleiding te geven door het museum. Zo zult u  verrast raken, wanneer u de hoeveelheid geheimen van de kunstenaars ontdekt.

ChagallOver de kunstenaar Marc Chagall

Marc Chagall was geboren als Movsja Zacharovitsj Sjagal, hij was een Fransman die veel van schilderen hield. Zo was hij ook van Joods-Wit-Russische afkomstig. Het werk dat Chagall vaak geassocieerd heeft, was vaak met het surrealisme. Zo valt zijn werk ook onder verschillende stromingen die helemaal geen deel uitmaken van de surrealisme. Zo heeft Chagall een  eigen stijl ontwikkelt die hij uit zijn dromen haalt . Zo haalde hij ook zijn inspiratie van een Russische volkskunst. Dat zie je ook vaak in zijn kunstwerken terug.

 

De medewerkers die er altijd voor u zijn!

Alle werknemers die er werkzaam zijn veel kennis over de kunstwerken en kunstenaars. Zo kunnen de  gidsen jou optimaal informeren, adviseren en inspireren over de verschillende kunsten van de kunstenaars. Alle werknemers zijn ook zeer vriendelijk, waardoor de bezoekers een prettig gevoel krijgen als ze het museum bezoeken.