Weekje Limburg? Hotel Maashof!

Maashof

Wat zijn voor u voorwaarden voor een geslaagde vakantie? Goed eten en drinken, fijne bedden, schone kamers en voldoende activiteiten? Dan zit u bij Maashof zeker goed. We voegen hier nog wel even een voorwaarde aan toe, namelijk een groene en rustgevende omgeving. Na een actieve dag vol spannende of sportieve uitjes, ploft u in uw heerlijke hotelbed in een moderne en stijlvolle kamer. En de volgende ochtend? Dan geniet u van een compleet ontbijt, alvorens u weer een fijne dag Limburg gaat ontdekken. Een stedentripje is namelijk ook snel gemaakt met een ideale ligging vlakbij Venlo, Eindhoven en Roermond.

Maashof

Rustgevend én actief

Tijdens uw verblijf bij hotel Maashof hoeft u niet te kiezen of u gaat voor een actieve vakantie of een rustgevend weekendje. Het kan namelijk allebei bij dit Hotel in Venlo. Na een goed ontbijt stapt u bijvoorbeeld de deur uit voor een ritje op de segway. Een erg leuke manier om de omgeving al staande te ontdekken. Gaat u liever terug in de tijd? Kies dan voor een ouderwetse Solex! Wanneer u graag met uw handen bezig bent, is een workshop handboogschieten of forelvissen misschien beter voor u weggelegd. Weet u wat zo fijn is? Alle activiteiten bij hotel Maashof kunnen worden gekoppeld aan een maaltijd. Bijvoorbeeld in de vorm van een heerlijke barbecue of een driegangendiner. We horen het u al denken; en die Limburgse vlaai dan? Vanzelfsprekend begint uw activiteit met een kopje koffie of thee met deze verse lokale lekkernij. U kunt dus met gerust hart een volledig verzorgd weekend weg organiseren. Ook erg geschikt voor teamuitjes trouwens!

Kom sfeer proeven

Door de goede bereikbaarheid aan de A73 is het natuurlijk mogelijk om vast eens een kijkje te nemen zodat u de sfeer kunt proeven. Makkelijker nog is om even contact op te nemen met de receptiemedewerkers via mail of telefonisch. Zij vertellen u graag alles over de faciliteiten in het hotel en de activiteiten die u kunt ondernemen. Wedden dat u binnen de kortste keren een kamer hebt geboekt?