Woolrich

Woolrich is een modeontwerper. Hun kledinglijn is voor mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Woolrich, Incorporated is een Amerikaans herenkledingbedrijf gevestigd in Pittsburgh sinds 1830. De naam Woolrich komt van de wol die het bedrijf gebruikt om hun kleding te maken. Vandaag zijn er meer dan twintig vestigingen en duizenden verkooppunten wereldwijd. Woolrich-kleding wordt sinds het begin door mensen over de hele wereld verkocht. Als mensen aan wolrijke stoffen denken, denken ze meestal aan wollen vloerkleden en dekens. Er zijn echter veel andere producten die onder dit label vallen, zoals kussens, beddengoed en kleding. Dit merk staat bekend om kwaliteit en variatie.

Zowel heren als dameskleding

Woolrich vervaardigt zowel heren als dameskleding. De herenkledinglijn heet Ralph Lauren en staat wereldwijd bekend om zijn stijlvolle en elegante ontwerpen. Het bedrijf produceert een breed scala aan jassen, truien en parka’s. De productlijn van de vrouw omvat truien, blazers en jeans. Deze stoffen zijn gemaakt in de Verenigde Staten en zijn gemaakt om duurzaam en duurzaam te zijn. Woolrich dekens en vloerkleden maken deel uit van een rijke Amerikaanse geschiedenis. De eerste man die wol als textiel gebruikte, was Ebenezer Wettenham in de late achttienhonderd.

Oude methoden

Vandaag de dag gebruikt het Woolrich-bedrijf nog steeds de oude methoden van looien en malen om wollen producten te produceren. Veel van de wolrijke producten die u online kunt vinden, zijn ontworpen voor de moderne levensstijl van vandaag. Outdoorkleding, hoeden en bovenkleding zijn slechts enkele van de vele wolrijke producten die je kunt vinden. Je vindt er alles van regenjassen, fleecejacks en thermische lange onderbroeken tot wollen fleece sierkussens en zelfs wolrijke truien en jassen. Het merk Woolrich blijft groeien vanwege hun toewijding om klanten wollen stoffen van hoge kwaliteit te bieden. Elk jaar voegt het bedrijf een nieuw product toe aan hun collectie. Ze zijn trots op het gebruik van de beste grondstoffen en importeren hun producten niet. Woolrich dekens en andere wollen producten worden gemaakt in de Verenigde Staten.