Deze zomer genieten op een fijne familiecamping in Drenthe?

Mijn hele leven heb ik al gekampeerd, elke zomer weer mocht er een vriendinnetje van me mee naar de camping en meestal gingen we naar Drenthe of naar Groningen onder andere. Ik vond het geweldig en elke vriendin die ooit is mee gegaan zei ook altijd dat ze het leuk vonden om mee te mogen. Die tijden mis ik de afgelopen jaren steeds meer, mijn gezin houdt er helemaal niet van, tenminste mijn man vooral niet en mijn oudste zoon maar mijn jongste dochters waren tot op voor kort nog nooit op een camping geweest. En ik vond vorig jaar dat daar iets aan veranderd moest worden. Dus ging ik kijken op de site campingdeberken.nl voor een familiecamping in Drenthe. Een familiecamping in Drenthe betekent plezier voor het hele gezin en alles wat je er maar omheen kunt bedenken. Hij ligt prachtig in de natuur, u kunt met uw caravan, camper, vouwwagen of tent komen maar u kunt ook heerlijk slapen in een chalet, een studio of een trekkershut van de camping zelf. Er zijn in de omgeving van de familiecamping in Drenthe fiets- en wandelmogelijkheden, als u een hond heeft mag hij ook meekomen op bepaalde delen van het campingterrein. Ze hebben een brasserie, hun eigen sanitair voorzieningen, voor de kinderen zijn er meerdere speeltuinen, binnen en buiten, een knutselzolder en een recreatieprogramma. Verder kunt u zwemmen, tennis en padel spelen, paardrijden en golfen. Ook als u het leuk vindt om te mountainbiken is dit een mogelijkheid. Op de site vertellen ze ook over de dagattracties zoals het attractiepark Drouwerzand voor kids tot 14 jaar, Wildlands Emmen is dichtbij, het grootste waterpark ligt in de buurt waar iedereen allerlei dingen op het water kan doen, er is een Sprookjeshof In Zuidlaren, een hunebedcentrum, een boomkroonpad en nog een paar andere leuke dingen voor de kleinsten en iets groteren onder ons. Via de site kunt u direct reserveren voor een prachtige vakantie op deze camping. Contact opnemen kan via het formulier op de site, maar natuurlijk ook telefonisch en anders kan het ook nog via de mail, alles staat op de site!

Wilt u ook naar een leuke familiecamping in Drenthe?

Dan moet u zeker een keer op deze site gaan kijken! De site alleen al is aantrekkelijk genoeg om de keuze te maken om hier eens een leuke vakantie te gaan hebben. Toen ik mijn dochters eindelijk overstag had en mijn man en zoon ook, en ze daar waren geacclimatiseerd waren ze heel blij en hebben ze genoten van de meest heerlijke vakantie ook. Hun woorden, niet de mijne! Volgend jaar gaan we weer!

Wilt u meer weten over deze prachtige camping?

Ga dan zeker een keer kijken op de site, want:

  • Ze bieden meerdere accommodaties aan
  • U kunt diverse activiteiten ondernemen
  • U logeert in een prachtige omgeving

Echt een aanrader om eens naar toe te gaan, haal iedereen over en pak uw spullen want geloof me maar als ik zeg dat jullie zullen gaan genieten op deze camping!