Even tot rust komen in de natuur

Slapen op de veluwe

Het leven van de meeste mensen is hectisch, werken en altijd druk en weinig tijd om even tot rust te komen. Maar even er tussenuit en slapen op de Veluwe doet een mens goed, midden in de natuur waar je echt tot rust komt. Wie wil er nu niet wakker worden met de kans een hert of andere schitterende dieren te zien, aan het comfort ontbreekt het natuurlijk niet in een luxe Pod of mooie Lodgetent. Natuurlijk midden in de natuur, zodat je optimaal kunt genieten van de omgeving. 

Camping echt in de natuur

Vaak wordt er gezegd dat een camping midden in de natuur ligt, maar ben je bij Buitenplaats Beekhuizen geweest dan weet je pas echt wat midden in de natuur is. Wat is er mooier en fijner met je gezin of met vrienden te genieten van een unieke ervaring, aan de rand van de Posbank. Luister laat in de avond, en kijk of je dierengeluiden hoort die je in de drukke stad nog nooit gehoord hebt. De natuur kent prachtige plaatsen waar de Veluwe er een van is.

Slapen op de veluwe

Ontspannen in de vrije natuur

Even terug naar de oorsprong, ver weg van het drukke leven waar je nergens tijd voor hebt. Zie je jezelf al zitten in een heerlijke hottub midden in de natuur? Daarna kun je lekker slapen op de Veluwe, door het warme water en het adembenemende uitzicht ben je al snel vertrokken. Ontbijt kan worden verzorgd, bezorgd bij je tent of huisje zodat je direct de dag goed kan beginnen in de natuur. Voor de kleintjes is er een leuk en smakelijk kinderontbijt om van te genieten.