Boek een mini wellness vakantie voor totale ontspanning

Mini wellness vakantie

Voor echte ontspanning boek je een mini wellness vakantie. Ken je dat gevoel na een dagje sauna? Zo heerlijk ontspannen? Eigenlijk wil je dat gevoel nog langer vasthouden. Of heb je na een dagje sauna nog steeds het gevoel dat je niet alles hebt gedaan of beleeft. Moet je een eindje rijden naar de sauna en heb je geen zin om terug te rijden ’s avonds of vind je het jammer dat je niet wat meer van de omgeving kunt zien?

Mini wellness vakantie bij thermen in Nijmegen

Mini wellness vakantieDan is een mini wellness vakantie een goed idee. Bij de Thermen in Nijmegen kun je daarom heerlijk bijkomen in een van de hotels in de directe omgeving van het complex. De Thermen heeft een speciale samenwerking met 6 hotels in de omgeving. Deze hotels zijn:

  • Hotel & Restaurant Rozenhof in Heilig Landstichting
  • De Gelderse Poort in Ooij
  • Hotel Erica in Berg en Dal
  • Bungalowpark en Hotel De Zeven Heuvelen in Groesbeek
  • Hotel Oranje Staete in Nijmegen Centrum
  • Hotel en Restaurant Konbanwa in Heilig Landstichting

verschillende arrangementen

Voor al deze hotels zijn er arrangementen met een overnachting gecombineerd met een bezoek aan de Thermen in Nijmegen. Met een overnachting kun je alles uit je bezoek aan de Thermen halen en kun je het gevoel van totale ontspanning nog langer vasthouden. Met recht een mini wellness vakantie waarvan je echt als herboren terugkomt.

geniet nog wat langer van je verblijf en bezoek nijmegen

Mini wellness vakantieEr zijn verschillende arrangementen, soms met diner in het hotel of juist bij de Thermen, met inbegrip van behandelingen. Altijd gecombineerd met de entree van de Thermen. Je kunt je verblijf natuurlijk ook altijd verlengen en de stad Nijmegen bezoeken. Leuk om er een paar dagen tussenuit te gaan en kennis te maken met de oudste stad van Nederland. Daarnaast kun je ook heerlijk wandelen in de prachtige omgeving.