Yoga Utrecht

Genieten

Met de yoga in Utrecht van Zen Zon Zee kom je helemaal tot rust. Wil jij dit proberen? Bij Zen Zon Zee geven ze privé yoga en mindfulness met online instructies in een infrarood hot box. Zen Zon Zee is er zodat je een moment van ontspanning kan vinden binnen het drukke leven. De maatschappij wordt steeds sneller, je neemt steeds minder tijd voor jezelf en bent altijd druk en ‘online’. Daarvan is het gevolg dat je niet meer in het hier en nu leeft. Soms mis je helemaal dat er bijvoorbeeld een oudere vrouw moet staan in de bus omdat je op je telefoon zit. Hoe goed zou het voelen als je voor haar zou opstaan. Hierdoor heeft Zen Zon Zee yoga in Utrecht bedacht zo kom je helemaal tot jezelf en ga je de dingen weer waarnemen. Het is erg belangrijk om momenten voor jezelf te nemen en hier ook van te leren en genieten.

Ontspanning

Yoga in Utrecht van Zen Zon Zee

Door de yoga bij Zen Zon Zee kom je weer even tot rust en tot jezelf. Dat is heel belangrijk in de tijd waarin we leven. Wist je dat 50 tot 60% van de westerse bevolking een magnesium te kort heeft, dit veroorzaakt vermoeidheid, verminderde weerstand en meer stress. Daarom moet je yoga in Utrecht doen. Dit zorgt ervoor dat je even tot jezelf komt en dat je daardoor je grenzen beter leert kennen. Dan voorkom jij misschien wel een magnesium tekort. Door Zen Zon Zee is de yoga in Utrecht mogelijk.

Zen Zon Zee

rust

De missie van Zen Zon Zee is dat mensen de tijd voor zichzelf nemen. Door yoga in een grote stad als Utrecht te bieden hopen ze dit te bereiken. Je moet genieten van het leven en dat kan alleen als je tijd voor jezelf maakt om daadwerkelijk dingen op te merken en van dingen te genieten.