Leuke tip voor de zomer

Verveel jij je in de zomer regelmatig? Iedereen heeft ze wel toch? Van die dagen dat je denkt kunnen we niet iets gaan ondernemen vandaag? Die had ik ook regelmatig totdat ik Social skipper leerde kennen. Social skipper is een bootverhuur bedrijf waar je een jaarkaart kunt aanschaffen en gebruik kan maken van een van hun boten voor een x aantal afgesproken uren. Wanneer je die uren besteed mag je helemaal zelf invullen en kan je die bewuste dagen naar de boot om heerlijk een dagje je cruisen op je gehuurde boot. De boten die ze verhuren zijn niet alleen goed verzorgt maar bieden ook comfort en sportiviteit waardoor de boten geschikt zijn voor jong en oud. Ik vond social skipper in google door het zoekwoord boot huren leiden in te typen, wat voor mij handig is aangezien ik hier in de buurt woon en dus makkelijker snel een dagje kan plannen om te gaan varen.

Hieronder een aantal boten die social skipper verhuurt.

G7_cutout_2 G5_cutout Youngster_xl Youngster_cutout2

 

 

 

Een mooi en sportief assortiment aan boten zoals je kunt zien. Hieronder een aantal handige punten waar je rekening mee moet houden.

  1. Je hebt voor sommige boten een vaarbewijs nodig.
  2. De brandstof is voor eigen rekening.
  3. De jachthaven wordt geregeld voor je.
  4. Onderhoud hoef je niet naar om te kijken.
  5. Wel dien je de boot weer netjes achter te laten.

Voor een leuke boot zonder vaarbewijs te bevaren betaal je €1250 op jaarbasis voor 200 uur varen. Echt een aanrader om de zomervakantie door te komen en met kinderen ook leuk om te doen. Op elke bood kan je wel met een gemiddeld gezin op. Lekker wat drankjes en hapjes mee en genieten maar.