Een camping voor senioren, zeker een aanrader

camping voor senioren

Nooit geweten dat mijn ouders de vakantie van hun leven hebben gehad, op de camping voor senioren. Per toeval kwam ik deze tegen op het internet en heb voor de gein gezegd, dat dit misschien wel iets voor hun was. Inderdaad was dit een schot in de roos. Want nu gaan zij alweer voor de 5e keer hier heen. Zodra je op de website van deze kampeerplaats kijkt, snap je meteen wat ik bedoel. Er is hier zoveel goed geregeld en dat maakt het alleen maar fijner om hier te verblijven. Zo is er een mindervalide / invalide ruimte aanwezig, met een aangepast toilet, douche met inklapbare douche stoel en wastafel waar een rolstoel onder kan. 

Mijn ouders hebben het iedere keer enorm naar de zin op deze kampeer plaats. Elke keer gaan zij met heel veel plezier naar De Gijzel, de kampeerplaats met heel veel mogelijkheden. Zo is er zelf aan gedacht om een mat voor de tent te leggen. Hierdoor blijf je droge voeten houden tijdens natte dagen. camping voor senioren

Een camping voor senioren, waar je goed kan vertoeven

Niet alleen de kampeerplaats en het sanitair zijn geweldig. Zo heb je hier ook een dierenweide voor de gezinnen met kinderen. Maar ook mijn ouders vinden dit geweldig, vooral het hangbuikzwijntje heeft hun hart gestolen. Daarnaast zijn er nog veel meer andere activiteiten die je hier of in de naaste omgeving kan doen. Vooral de omgeving waar deze camping voor senioren, De Gijzel, ligt is erg mooi om doorheen te fietsen.

Mijn ouders mogen dan wel op leeftijd zijn, maar fietsen doen zij erg graag. Vooral in deze Brabantse omgeving, want hier zijn er ANWB knooppuntenroute te volgen. Erg mooi, maar ook leuk om door bepaalde stukken natuur te fietsen. Het is hier zo mooi, dat je er bijna niet over uitgesproken raakt.