Bedrijfsuitje organiseren met de hulp van Ietsdoenofferte.nl

feest logo_top bedrijfsuitje
Het organiseren van een bedrijfsuitje kan veel stress veroorzaken. Zoveel stress soms dat je als organisator zijnde niet meer kan genieten van de dag zelf. Met de tips van Ietsdoenofferte.nl kan dit wellicht de pijn verzachten. Zoals men weleens zegt: Als je geen grote momenten met je personeel viert, hoe kun je dan een groot bedrijf oprichten?

Ten eerste adviseer ik om het doel van het bedrijfsfeest vast te stellen. Hebben jullie dit jaar een recordomzet behaald en wil je op deze manier je personeel voor hun inzet bedanken? Zijn jullie net gefuseerd en wil je graag alle neuzen dezelfde richting uit laten wijzen? Of is het feest een terugkerend iets en staat het plezier centraal? Zodra je een antwoord hebt geformuleerd op deze vraag vallen er gelijk een groot aantal  uitjes af en blijven er een aantal serieuze opties over. Dat scheelt weer een hoop speurwerk, aangezien er uit het ruime aanbod nog een aantal opties overblijven.

Een volgende punt is het aantal te verwachten personen op het bedrijfsuitje organiseren. Zijn de werknemers verplicht om mee te gaan? Zijn kinderen en aanhang toegestaan? Zodra je ongeveer weet hoeveel mensen je kunt verwachten, weet je hoeveel budget er beschikbaar is per persoon.

Een derde punt is het moment van het bedrijfsuitje. Indien het in het weekend wordt georganiseerd kan het voorkomen dat mensen niet kunnen wegens privéafspraken. Maar, als je het buiten het weekend organiseert kun je korting verwachten.

Het vierde punt gaat over de verwachtingen van je collega’s. Wat vinden je collega’s leuk om te doen? Zijn het echte feestbeesten? Dan is een feestavond een normale keuze. Zo niet, dan is een workshop een goede optie. Wist je trouwens dat ze mensen die een dagje uit ondernemen dagrecreatie noemen.