Eindelijk mijn Bora Bora vakantie boeken

silktravel-logo

bora boraIn mijn top 3 van vakantiebestemmingen die ik ooit nog wil bezoeken staat Bora Bora bovenaan. Op heel veel verschillende foto’s heb ik kunnen zien hoe het er ongeveer uitziet en de hagelwitte stranden zijn ook echt om over te dromen. Vorig jaar ben ik niet op vakantie geweest en daarom vonden mijn vriendin en ik dat wij deze keer wel een beetje mochten uitpakken. Wij hebben daarom wilden wij een Bora Bora vakantie boeken!

Goedkoper

Het is een ontzettend dure vakantie en daarom hebben wij er eerst goed over na gedacht. Uiteindelijk zagen wij een hele mooie aanbieding bij Silktravel en die aanbieding konden wij niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Mijn vriendin en ik hebben dezelfde avond nog besloten om te boeken.

Een maand later zijn wij vertrokken naar het prachtige Bora Bora. Wij verbleven in het Four Seasons hotel daar. Dat is het hotel met die bekende huisjes op het water. In het begin waren wij een klein beetje sceptisch of het echt zo mooi zou zijn als op de foto’s, maar toen wij aankwamen waren wij even stil over de mooie natuur.

Met een camera kan je niet goed vastleggen hoe mooi het daar is en je moet er zelf daarom echt heen (dus twijfel vooral niet als je een Bora Bora vakantie wilt boeken!).

Mijn vriendin en ik zijn tijdens deze vakantie echt heel erg tot rust gekomen. Dat ik een vakantie had overgeslagen vond ik alleen maar fijn, omdat ik nu dus echt optimaal kon genieten van de luxe en de natuur!