De kampeerwinkel kampeeroaseelst.nl/ voor al uw kampeerartikelen

Voor de beste kampeerreis heeft u goede kampeerproducten nodig. Bij de Kampeer Oase Elst vindt u alle nodige artikelen. De Kampeer Oase is gelegen in Elst, provincie Gelderland. De leverancier voor al uw kampeerplezier. Wij verkopen meer dan 5000 verschillende soorten kampeerproducten. U vindt bij ons onder andere verlichting, gasflessen, slaapzakken, tenten, hangmatten en meer.

Kampeermeubelen

Bij Kampeer Oase Elst verkopen wij verschillende soorten kampeermeubelen. Er is keuze uit stoelen, campingtafels, bedden en kasten. Hier vindt u alle producten op georganiseerd op reis te kunnen gaan. Er zijn opvouwbare kasten die u mee kunt nemen op reis. Eenmaal aangekomen op bestemming kunt u deze net als stoelen en bedden uit elkaar vouwen en neerzetten. Zo kunt u uw kleding netjes ophangen tijdens uw verblijf.

De winkel en de webshop

De Kampeer Oase Elst heeft naast de webshop ook een vestiging. U kunt hier langskomen om producten te bekijken en informatie te vragen over producten. Als u een product op kampeeroaseelst.nl/ heeft besteld kunt u deze thuis laten bezorgen of op komen halen bij het filiaal. Wij verzenden uw producten met een minimaal bedrag van €150  binnen Nederland gratis. En overige landen kunnen contact met ons opnemen voor de lever prijzen en tijden.

U kunt bij ons langskomen in de winkel, elke doordeweekse dag zijn wij geopend van 9 – 16. Op zaterdagen van 9 – 17. Zondagen is onze winkel helaas gesloten, buiten de koopzondagen om. Wel kunt u bij ons op de website 24 uur per dag een bestelling plaatsen.