Een Vakantiewoning Ouddorp beste idee

Al een langere tijd zijn we met de familie aan het kijken voor een leuke Vakantiewoning Ouddorp. Dit omdat niet iedereen van de familie zo ver weg kan gaan hadden we besloten om in Zeeland te gaan. Overal waren deze huisjes best aan de prijzige kant omdat we met een grotere groep kwamen. Gelukkig vonden we de website van hureninzeeland.eu, hier hebben we het perfecte Vakantiewoning Ouddorp gevonden.

hurenzee2

Het huisje was perfect

We kwamen aan met de hele familie en alles was ook echt als op de website eerder al was beschreven, super schoon en heel dichtbij het strand. Perfect voor de wat oudere dat ze niet zo ver hoefde te lopen. Het huisje zelf was goed ruim, echt heel fijn. Ik wil als eerste daarom dit bedrijf bedanken dat een vakantiehuisje boeken zo gemakkelijk kon gaan, daarnaast ook dat het bedrijf haar huisjes goed onderhoud.

hurenzee3

We hebben heerlijk geslapen in het huisje, verder zijn we naar dorpjes geweest en het strand bezocht. Lekker vakantie met de hele familie, en dit voor een geweldige prijs bij dit bedrijf. Sommige van ons zijn ook nog de zee ingegaan, een dagje met een rondvaartboot meegegaan en noem maar op. Echt een volle week plezier gehad dankzij dit bedrijf.

Achteraf de beste keuze

We konden deze leuke activiteit doen omdat we veel hebben bespaard op het huisje, we hebben veel websites bekeken voor huuropties in Zeeland, maar dit bedrijf was de goedkoopste en de beste in de sector. Achteraf is dus de beste keuze die we konden maken.