Hi homes Spanje laat dromen uitkomen

Hi Homes Spanje is het perfecte makelaarskantoor als je een huis in Spanje aan de Costa del Sol zoekt. Zij kennen alle regels en wetten en kunnen jou dus heel goed helpen om jouw droom van een eigen huis aan de Costa del Sol uit te laten komen.

Vestiging van Hi Homes Spanje in Nederland

Hi Homes Spanje heeft niet alleen in Spanje een kantoor. Ook in Nederland hebben zij een vestiging. Ik vond dit zelf erg prettig, want ik kon daar dus eerst op een vrije middag naar toe en op mijn gemak alle vragen stellen. Ook gaven zij nog uitleg over de wetten en regels in Spanje. Toen voor mij alles duidelijk was, kon ik gelijk het woningaanbod bekijken met de makelaar in Nederland. Samen hebben wij drie appartementen gevonden die wellicht geschikt waren. De makelaar in Nederland heeft dit doorgegeven aan de makelaar in Spanje en daarna kon ik een vlucht gaan boeken om naar Spanje te gaan.

Makelaars spreken Nederlands

De makelaars in Spanje spreken gelukkig ook Nederlands. Dat maakte het een stuk eenvoudiger. Na de bezichtigingen van de appartementen kon ik gelijk een keuze maken, want een appartement sprong er echt uit voor mij. Daarna hebben de makelaars de papierwinkel verder geregeld voor mij en sinds enkele maanden heb ik dus een geweldig appartement aan de Costa del Sol.