Op zoek naar een camping met zwembad? Kom langs bij Recreatiepark de Leistert

Leistert

Wil je graag binnenkort met de kids naar een camping met zwembad? Kom langs bij Recreatiepark de Leistert? Dit recreatiepark heeft niet zomaar een zwembad, maar een subtropisch zwembad. Of het nu regent of droog is, het hele jaar door kan jong en oud zich uitstekend vermaken in dit avontuurlijke zwembad. Van een traditioneel kinderfeestje tot aan een recreatieve duik, het kan allemaal bij Recreatiepark de Leistert. Wie weet spot jouw zoon of dochter ook nog Pien – de grootste waterrat van de Leistert.

Camping met zwembad

Geniet van verschillende handige faciliteiten bij Recreatiepark de Leistert

Ga je zwemmen bij een camping met zwembad, dan wil je natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn. Daarom heeft Recreatiepark de Leistert twee ruime lagunebaden (30°C), twee heerlijk warme bubbelbaden (32°C), een peuter- en kleuterbad inclusief speeltoestellen (32°C), een waterglijbaan en familieglijbaan en een kindvriendelijke stroomversnelling. Heeft iedereen na een lange dag zwemmen honger gekregen? Neem dan plaats op het zwembadterras met snack- en drankcorner.

365 dagen per jaar waterpret bij Recreatiepark de Leistert

Camping

Recreatiepark de Leistert is 365 dagen per jaar geopend. Let er wel op dat kinderen die niet in het bezit zijn van Zwemdiploma A , 200 meter (BE), of zwemdiploma Brons (DE) verplicht zijn om tijdens het zwemmen drijfmiddelen te dragen. Voor de actuele openingstijden kun je het beste even een bezoek brengen aan de website van Recreatiepark de Leistert. Kom jij binnenkort een keer gezellig langs met het gezin of de hele familie?