Varen met voldoende water

watertank voor op de boot

Als je deze zomer op vakantie gaat is het erg belangrijk om te kijken naar het water. En hiermee bedoelen we niet alleen het water waar je op vaart, maar natuurlijk ook het water wat je mee moet nemen voor je reis. Je moet natuurlijk genoeg water mee kunnen nemen om van te drinken en te leven. Maar hoe kan je genoeg water meenemen op een goede manier wat ook niet jouw hele boot in beslag neemt. Wij raden aan om voor goede watertank op de boot te kijken bij Rotterdam Plastics. Zij hebben hoogwaardige watertanks voor zowel boten, jachten en zeilboten. 

watertank op de boot

Waarom een watertank van Rotterdam Plastics

Het hebben van water is natuurlijk essentieel. Als je langer op water verblijft en je weet dat er geen (ruime) watervoorziening is waar je aanmeert is het dus erg handig om een watertank in uw boot te installeren. Bij het aanschaffen van een watertank moet je bedenken dat je twee soorten watertanks nodig zult hebben, namelijk een schoonwatertank (hier kan je schoon drinkwater verkrijgen), en een vuilwatertank (water om mee schoon te maken). Rotterdam Plastics heeft watertanks die voor beide functies gebruikt kunnen worden. Een ander belangrijk voordeel van Rotterdam plastics is dat ze extra smalle of platte tanks hebben. Dit betekent dat deze makkelijk geïnstalleerd kunnen worden op uw boot zonder dat deze een enorme hoeveelheid ruimte opnemen. 

Wilt u dus gaan varen maar weet u nog niet zeker of uw watertanks goed genoeg zijn voor de gehele trip. Of heeft u überhaupt nog watertanks nodig? Dan raden wij aan om naar de keuzes voor uw boot te kijken op de website van Rotterdam Plastics.