Het gemak van een glazenspoelmachine  

Poleren is een tijdrovend klusje en in deze tijd met weinig personeel, kunnen we ze beter ergens anders voor gebruiken. De glazenspoelmachine neemt deze klus graag over. Een schoon en helder glas, zonder vingerafdrukken of lippenstift is wat we onze gast neer willen zetten. De glazenspoelmachine kan hier perfect voor zorgen. 

Hoe werkt een glazenspoelmachine? 

Deze professionele glazenwasser is ervoor gemaakt om de glazen perfect schoon te krijgen. Hoe kan dit? De waterdruk en temperatuur hebben een perfecte balans als het gaat om reinigen van de vieze glazen. Het grondig reinigen van een glas is een behoorlijke klus. De glazenwasser wast niet alleen, maar spoelt af en droogt. Het glas kan binnen no time weer op tafel worden gezet. Behalve de perfecte reiniging, kunnen er meerdere glazen worden gewassen in de machine. Dit is afhankelijk van de maten van de glazen. Om een optimaal resultaat te bereiken is een temperatuur nodig tussen de 50°C en 90°C. 

Waarom kiezen voor een glazenwasser? 

Hygiëne staat centraal in de voedings- en cateringindustrie. Deze machine is ontworpen om een optimale reinigingskwaliteit te bieden. Het spoelen, de temperatuur en overige producten zijn uitgebreid bestudeerd om een onberispelijke hygiëne te garanderen. Deze machine is waterbesparend, beter voor het milieu en voor de portemonnee. Indien de glazen vuiler zijn dan normaal, kan er een ander programma worden ingesteld om wel aan de verwachtingen te voldoen. De binnenkant van de spoelmachine is van roestvrijstaal gemaakt. Hierdoor krijgen ziektekiemen minder kans om zich te verspreiden. Een droog glas gaat het groeien van bacteriën tegen. Door het ingebouwde droogcyclus krijgen deze minder kans. Een glazenspoelmachine gecombineerd met een doorschuifvaatwasser biedt de perfecte combinatie om jouw klanten van schoon servies te voorzien. 

Welke glazenwasser is het beste? 

De vele mogelijkheden maken de aanschaf niet eenvoudig. De prijzen en maten lopen behoorlijk uiteen. Waar moet de glazenwasser komen? Zelfs voor kleine ruimtes zijn er machines. Misschien wil het oog ook wel wat? Er zijn enorm robuuste machines te verkrijgen. Deze passen perfect naast een doorschuifvaatwasser. Via internet zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Download de brochures en kijk welke machine het beste bij jou past. Een vertegenwoordiger langs laten komen en je laten adviseren is verstandig en vergelijk meerdere offertes met elkaar. Een glazenwasser gaat lang mee en bespaart jou op arbeid, energie en water, de moeite waard deze machine! 
Tip: https://www.horecatraders.com/nl/